Van de predikant


Op zondag 17 juni 2018 werd ik verbonden als predikant aan de Gereformeerde Kerk van Haastrecht. Het was een feestelijke dienst in een volle kerk met muziek en bloemen, toespraken en cadeaus. Een prachtig begin van mijn werk in Haastrecht. Ondertussen ben ik al weer een poosje aan het werk en tot nu toe bevalt het heel goed. Ik probeer mijn weg te vinden in alle nieuwe dingen en ik probeer met zoveel mogelijk mensen kennis te maken op allerlei gebied. Ik ben erg blij met mijn fiets die bij de kerk staat en ik probeer mijn afspraken zo veel mogelijk fietsend te doen en daarbij geniet ik van de prachtige omgeving hier. Zoveel groen, zoveel vogels, zoveel mooie oude huizen en boerderijen.
 

Een nieuwe predikant dat is een heel ander gezicht en misschien gaan de dingen ook wel een beetje anders. Dat heeft u vast al gemerkt bij de viering van het Heilig Avondmaal en verder ben ik gewend om samen met de ouderling van dienst bij de uitgang te staan om u een hand te geven. Ik vind het fijn om na de dienst nog even contact te hebben met elkaar, anders ga je zo plotseling uit elkaar als voorganger en gemeente.
Mijn werkdagen en bereikbaarheid staan achterop de Vrijuit. Ik probeer me daar zoveel mogelijk aan te houden, maar soms is een uitzondering noodzakelijk. Mocht u bezoek wensen van mij dan kunt u dat mij rechtstreeks laten weten of via de wijkouderling, zij zorgen dat ik op de hoogte word gesteld.

Ds. C.M. Baggerman-van Popering

Reacties zijn gesloten.