Gemeentegroeigroepen

Groeigroepen, maar dan anders

Al ruim tien jaar organiseren we groeigroepen: huiskamergesprekken over het leven en over het geloof, en hoe die twee met elkaar verweven zijn, of waar die met elkaar botsen. In die tien jaar hebben veel mensen meegedaan. Sommigen voor een korte, anderen voor een lange tijd. Ook dit seizoen willen we weer aan de slag met de groeigroepen, maar we gaan niet gewoon verder waar we gebleven zijn. Dit jaar zal het een beetje anders gaan.
Wat blijft, is het meeleven met elkaar. De groeigroep is een veilige plek voor het delen van lief en van leed. We hebben in de groepen ervaren hoe fijn het is om je verhaal te kunnen vertellen. Wat ook blijft is de Bijbel, de bron van ons bestaan. We lezen er iedere keer uit.
Maar anders dan vorige jaren, nemen we dit jaar niet één thema voor het hele jaar. Dit seizoen willen we aan de hand van actuele onderwerpen het gesprek met elkaar aangaan. We hopen zo wat meer afwisseling in de avonden te brengen. Doe je, doet u ook mee dit jaar?

We willen met de volgende groepen starten:

Op maandagavond voor de jongeren. Wil je aanhaken, neem dan contact op met Petra Blom (petrablom-denboer@hotmail.nl).

Op dinsdagmiddag voor iedereen.  Informatie en aanmelden bij Anja van Alphen (postvooranja@hotmail.com).

Op dinsdagavond voor iedereen.  Informatie en aanmelden bij Anja van Alphen (postvooranja@hotmail.com).

Op woensdagmiddag voor de ouderen. In het Hof van Stein. Informatie en aanmelden bij Petra Blom (petrablom-denboer@hotmail.nl).

Op woensdagavond voor iedereen. Informatie en aanmelden bij Laurens Bosman (lwjbosman@gmail.com).

We hopen op een prachtseizoen!
Anja, Petra en Laurens

Reacties zijn gesloten.