Gebedsgroep

 

Als gebedsgroep komen we 1 x per maand, meestal op de 2de dinsdag van de maand, bijeen voor gebed. We bidden voor onze eigen gemeente, maar ook voor mensen en situaties daarbuiten, landelijk en wereldwijd. Van de Kerkenraad krijgen we gebedspunten. En we kijken ook met elkaar voor welke situaties we nog meer kunnen bidden en danken.

We beginnen met een kop koffie en ondertussen worden de gebeurtenissen van de afgelopen maand aan elkaar uitgewisseld en bespreken we alvast de gebedspunten.

Dan beginnen we met een passend lied, met daaropvolgend een Bijbellezing en of een korte overdenking. Dan volgen de dankzeggingen en voorbeden, die we om de beurt tot God brengen. We sluiten de gebeden af met: Het Onze Vader, wat we hand in hand staande bidden. Daarna wordt er afgesloten met een lied.

Het bijzondere op zo’n avond is, dat we in de stilte van het gebed ons dichter bij God voelen staan en ook de verbondenheid met elkaar ervaren. Maar ook met degenen waar we voor bidden. We laten dit ook weten aan hen door middel van een kaartje te sturen.

Wie eens een avond mee wil maken, of misschien ook wel mee wil meebidden, is van harte welkom. We zien ook uit naar groei van ons groepje. Uiteraard blijven vertrouwelijke zaken binnen de gebedsgroep. U/ jij bent van harte welkom!

De gebedsbijeenkomsten worden gehouden bij Ans Smit. Tevens kunt u om informatie vragen en/of ook gebedspunten doorgeven aan de leden van de Gebedsgroep:

Annette Bos, Karen Visser, Teus den Boer en Ans Smit.

Reacties zijn gesloten.