Thema dienst ‘Maak jij het verschil?’

Op zondag 2 november werd o.l.v. de commissie gemeente opbouw een thema dienst georganiseerd in de Gereformeerde Kerk in Haastrecht. De centrale vraag was: Wil jij het verschil maken? De jongeren die de komende zomer naar Malawi gaan om daar een school te bouwen hebben hun medewerking verleend. De organisatie van dit bouwproject is in handen van World Servants. In de dienst werd uitleg gegeven over het bouwproject en werden de acties nader toegelicht om aan het benodigde bedrag te komen voor de financiering. Voorganger was Helma de Jong en de band van Jet van Nierop verzorgde de muzikale ondersteuning.
Er was vooraf een maaltijd en na die tijd gelegenheid voor kennismaking met de jongeren onder het genot van koffie etc.

image
klik op de foto voor een vergroting.

Dit bericht is geplaatst in 2. Jeugd, 3. Foto's kerkdiensten, 4. Foto Album, 6. World Servants Haastrecht. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.