Doopdienst Ruben Cornelis Boere op 5 juli 2020

Vanmorgen is tijdens de ochtenddienst Ruben Cornelis Boere gedoopt door Ds. C.M. Baggerman – van Popering. Een prachtige dienst waaraan vader Ronald en moeder Annemieke een grote muzikale bijdrage hebben geleverd. 

De schriftlezing Genesis 7:1-5 en 8:1-5 waren leidend in de preek. 

…Ook zei God tegen Noach en zijn zonen: “Hierbij sluit ik een verbond met jullie en je nakomelingen, en met alle levende wezens die bij jullie zijn: vogels, vee en wilde dieren, met alles wat uit de ark is gekomen alle dieren op aarde. Deze belofte doe ik jullie: nooit weer zal alles wat leeft door water van een vloed worden uitgeroeid, nooit weer zal er een zondvloed komen om de aarde te vernietigen. En dit, zei God, zal voor alle komende generaties het teken zijn van het verbond tussen mij en jullie en alle levende wezens bij jullie: ik plaats mijn boog in de wolken; die zal het teken zijn van het verbond tussen mij en de aarde. 

Dit bericht is geplaatst in 3. Foto's kerkdiensten, 4. Foto Album. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.